Način plaćanja Informacije o plaćanju (nema povrata novca)
Kućna adresa Poslati određenu svotu novca na sljedeću adresu:

Ime i prezime: Marko Rosandić
Ulica: Slovenska 12
Grad i poštanski broj: Zagreb, 10000
Država: Hrvatska

Slanje unutar Hrvatske (HR pošta)
U opisu (priopćenje primatelju) obavezno staviti svoj nick na serveru i za koji rank donirate. Kada pošaljete novac u pošti slikate povratnicu(potvrdu) koju dobijete u pošti da ste poslali novac, pošaljete sliku na LudnicaKiller facebook stranici u poruci te odmah dobivate rank čim pročitam poruku.

Slanje izvan Hrvatske (koverta)
Možete slobodno poslati kovertom, staviti papirić unutra na kojemu piše koji vam je nick na serveru i za koji rank donirate, novac, te na jednu stranu koverte napišete moju adresu i informacije a na drugu stranu svoju adresu i informacije i normalno zalijepite markicu na kovertu. Kada mi koverta stigne na kućnu adresu i kada ju otvorim odmah dobivate rank na serveru.

Novac poslati u jednoj od valuta: Hrvatske kune (HRK), Srpski dinari (RSD), Bosanke marke (BAM) ili Euri (EUR).
PayPal Za kupnju ranka, nadogradnje ranka, itema, unbana i ostalih stvari posjetite ovaj link SarmaCraft Buycraft i sve ostalo vam piše na toj stranici. Ukoliko budete imali kakvih problema oko kupnje slobodno mi se javite na facebook stranici ili mailu.
PaySafeCard bon Ovaj način kupnje je najjednostavniji, jednostavno odete na kiosk, kupite PaySafeCard bonove u vrijednosti ovisi koji rank želite(ima bonova od 50Kn, 100Kn, 200Kn i 500Kn). Kada kupite kontaktirajte me na LudnicaKiller facebook stranici u poruci ili na mail LudnicaKiller@gmail.com i pošaljite slike bonova i svoj nick na serveru te dobivate ono što ste platili.
Uplata u banci
/
Mobilno bankarstvo
Uplatiti novac u banci, mobilno bankarstvo ili ispuniti uplatnicu sa podacima:

Ime i prezime: Marko Rosandić
Mjesto i poštanski broj: Zagreb, 10000
Ulica: Slovenska 12
Banka: Erste banka
IBAN: HR7024020063102511467